Σάββατο 3 Αυγούστου 2013

Παρασκήνιο μονο στο patra gossip news .gr : Η ψύχρανση των σχέσεων μεταξύ Μαρίας Λιαγκουροπούλου - Δημήτρη Σειρηνάκη


 

 Η Μαρία Λαγκουροπούλου κατάφερε να αναρριχηθεί στην αφρόκρεμα τς εγχώριας show bizz , αποτελώντας μια από τις πιο πολυσυζητημένες παρουσίες των τελευταίων ημερών . Η ίδια γνωρίζει σε άριστο βαθμό το παιχνίδι της δημοσιότητας , δίνοντας φυσικά ακατάπαυστα τροφή για σχόλια . Πάντως το μεγάλο πολυπόθητο μπαμ , υλοποιήθηκε μέσω της συνεργασίας με την Sirina production . Το ντεμπούτο της σε ταινία πορνό φυσικά και αποτέλεσε πραγματικό οφθαλμόλουτρο , με την ίδια να αυξάνει τις αποκαλυπτικές εμφανίσεις .

Στην συνέχεια ακολούθησε η ολόγυμνη φωτογράφιση για το περιοδικό Playboy , με τις μετοχές της να σημειώνουν σταδιακή κατακόρυφη άνοδο .... Και εκεί που όλοι μας περιμέναμε την συνέχεια της συνεργασίας με τον Δημήτρη Σειρηνάκη , σημειώνεται ολική αντιστροφή του αρχικού κλίματος .Αυτό και αν αποτέλεσε πραγματική έκπληξη , θυμίζοντας πραγματική βόμβα το άκουσμα της προαναφερόμενης είδησης . Εξέλιξη την οποία σαφώς και δεν περίμενε κανένας μας ... 

Η ίδια αποκαλύπτεται για πρώτη φορά αποκλειστικά μόνο στο patra gossip news .gr , αναλύοντας τους λόγους που στάθηκαν εμπόδιο για να έρθουν τα πάνω κάτω . Η στάση της διαφαίνεται ρητή και παράλληλα άκρως κατηγορηματική:

" Η συνεργασία μου με τον ιδιοκτήτη της Sirina production " Δημήτρη Σειρηνάκη , έχει τελειώσει μια για πάντα , χωρίς να υπάρχει ( ούτε μια στο εκατομμύριο )  το ενδεχόμενο να τα ξαναβρούμε . Η λόγοι που με οδήγησαν σε μια τέτοια απόφαση είναι αυστηρά προσωπικοί - επαγγελματικοί . Αυτή την στιγμή , δεν είμαι σε θέση να σας παραθέσω περισσότερα στοιχεία .... Για το μέλλον να περιμένετε από μένα μόνο τα καλύτερα , προσδοκώντας να ανοίξω τα φτερά μου προς άλλες πολιτείες " 


Όλα τα στοιχεία συνηγορούν στο συμπέρασμα πως το ποτάμι , πίσω δεν γυρνάει ούτε με σεισμό . Πάντως περιμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον και ανυπομονησία να ακούσουμε και την εκδοχή που έχει να δώσει για όλα όσα ακούστηκαν , εκ μέρους της πλευράς του Δημήτρη Σειρηνάκη . Άλλωστε μην ξεχνάτε πως πάντοτε υπάρχει και η αντίπαλη όχθη του ποταμού . 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου