Τρίτη 11 Αυγούστου 2015

Επιστροφή στις πατρινές πίστες για την Μίνα Ευαγγέλου - Δείτε που θα εμφανίζεται !



Ύστερα από απουσία δύο σεζόν , το κοινό της Πάτρας θα απολαύσει από τον φετινό χειμώνα εκ νέου την Μίνα Ευαγγέλου !


Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του "patra gossip-news.gr" , η εκρηκτική τραγουδίστρια έδωσε τα χέρια με την οικογένεια Κόζη για να εμφανιστεί στο ΑΡΕΝΑ . Η πρόταση της είχε γίνει εδώ και ημέρες , με την ίδια να λέει το μεγάλο ΝΑΙ πριν λίγες ώρες , εφόσον βέβαια ικανοποιήθηκε ως προς το οικονομικό κομμάτι . Η σχετική φήμη ακουγόταν αρκετά έντονα στην πιάτσα κατά τις τελευταίες ώρες , με το συγκεκριμένο blog να σας την μεταδίδει πλέον ως επίσημη -διασταυρωμένη είδηση .

Αν και η Μίνα Ευαγγέλου είχε προτάσεις τόσο από Αθήνα - συμπρωτεύουσα , αλλά και από άλλες επαρχιακές πόλεις για δουλειά , όμως η επιθυμία της ήταν ο επαναπατρισμός . Το προσωπικό στοίχημα για αυτήν αρκετά μεγάλο , μιας και για πρώτη φορά θα προσπαθήσει να καθιερωθεί σε κέντρο διασκέδασης εκτός ΡΟΜΕΟ , στο οποίο έμεινε για πάνω από τρεις χρονιές . 

Όπως λέει όμως ένα ρητό των Αμερικανών , οι ζόρικοι είναι για τις ζόρικες καταστάσεις .. με την λαϊκή ερμηνεύτρια να πιστεύει ακράδαντα ότι μαζί με τον Νίκο Μανιάτη , όπως φυσικά και τα υπόλοιπα πρόσωπα του σχήματος , θα καταφέρουν να κάνουν την διαφορά στη νυχτερινή διασκέδασης της πόλης .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου