Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

Μόνο Εδώ : Το μεγάλο στοίχημα του Παναγιώτη Βασιλειάδη με τον Καραφώτη !


Την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου σηματοδοτείται η πρεμιέρα του Κώστα Καραφώτη επί πατρινού εδάφους . Για όλη την φετινή χειμερινή σεζόν θα έχουμε την δυνατότητα να τον απολαύσουμε στο Romeo !


Από την στιγμή , και πιο συγκεκριμένα από τις 19 Αυγούστου που το "patta gossip-news.gr σας είχε μεταφέρει την είδηση - Εδώ , άπαντες σκέφτηκαν πως θα αποτελέσει το "μεγάλο όνομα" για φέτος . Παράλληλα , γίνεται ξεκάθαρη η πρόθεση του κέντρου να βάλει βαθιά το χέρι στη τσέπη . Και το πράττει σε μια περίοδο που τα περισσότερα μπουζουξίδικα , ακόμη και αυτά της πρώτης γραμμής , μειώνουν κατά πολύ το μπάτζετ τους .

Αυτό δεν συμβαίνει όμως σε καμία περίπτωση στο κέντρο του Παναγιώτη Βασιλειάδη . Μπορεί ο Κώστας Καραφώτης να είχε στα χέρια του προτάσεις από Αθήνα , την Θεσσαλονίκη , ακόμη και την Ρόδο , όμως αρκούσαν δύο ραντεβού για να οριστικοποιεί το deal . Αν και οι οικονομική κρίση έχει περιορίσει την νυχτερινή διασκέδαση μόλις σε μία μέρα λειτουργίας των κέντρων , με την Παρασκευή να είχε χάσει την δυναμική της , όμως ο πολυμήχανος επιχειρηματίας μόνο περιστασιακός δεν είναι στο χώρο . Αφουγκράζεται την βαθιά ύφεση ως την αρχή για νέες ευκαιρίες ... και αυτό το αποδεικνύει με την απόφαση του να επενδύσει στον Κώστα Καραφώτη .



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου