Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015

Αυτοί ανοίγουν την ΠΑΡΙΖΙΑΝΑ - Η επίσημη ανακοίνωση !



Υπό την καθοδήγηση του Τάσου Βαρτζώκα και του Δημήτρη Μπεγλερίδη θα ξαναλειτουργήσει από τον επόμενο χειμώνα η "Παριζιάνα" , όπως ανακοίνωσε ο δεύτερος στο facebook .


"Με μεγάλη μου χαρά ανακοινώνω ότι το ιστορικότερο κέντρο διασκέδασης της πόλης μας η αγαπημένη σε όλους "ΠΑΡΙΖΙΑΝΑ" ξαναπαίρνει ζωή!!!! Θα έχω την τιμή λοιπόν μαζί με τον φίλο Tasos Vartzokas να αναλάβω την διοίκηση και καλλιτεχνική επιμέλεια της αγαπημένης μας Παριζιάνας!!! " , έγραψε χαρακτηριστικά ο ένας εκ των ιδιοκτητών της "Μικρής Γαλλίδας" .

Πρόκειται για μια εξέλιξη που φαντάζει ως λογική κατάληξη στο χώρο της νυχτερινής διασκέδασης , αφού το επιχειρηματικό δίδυμο κατά τους τελευταίους μήνες είχε ψαχτεί πάρα πολύ γύρω από το συγκεκριμένο άνοιγμα . Και μπορεί το τωρινό timing που βιώνει η νύχτα να μην φαντάζει ως το καλύτερο των τελευταίων ετών , όμως , κάτι τέτοιο δεν δείχνει να τους φοβίζει . Οι πληροφορίες του patra gossip-news.gr θέλουν να έχουν ήδη ξεκινήσει τον προγραμματισμό , έχοντας μάλιστα "κλείσει" ορισμένα από τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν το καλλιτεχνικό σχήμα . Στόχος τους είναι να διαφοροποιηθούν από τα υπόλοιπα κέντρα , παρουσιάζοντας αυτό το κάτι που λείπει στο "χάρτη" της χειμερινής διασκέδασης της πόλης .

Σύντομα θα σας έχουμε νεώτερα στοιχεία !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου