Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015

Στα χνάρια του Παντελίδη Πατρινός τραγουδιστής - Βίντεο !


"Μένω εδώ γιατί τα όνειρα τα έκανα μαζί σου , ισορροπώντας τη ζωή μου μέσα στα κύματα " , ερμηνεύει ο Άρης Βανταράκης την τελευταία μεγάλη επιτυχία του Παντελή Παντελίδη . Δείτε Βίντεο - Εδώ

Λίγο μετά τις 4 τα χαράματα , φυσικά σε φάση παράωρη , ο νεαρός τραγουδιστής ανέβαινε στην πίστα της "Αρένα" και ξεκινούσε το δικό του αγαπημένο ποτ-πουρί μουσικών κομματιών . Έχοντας ως εχέγγυο την μελωδική του φωνή , κατάφερνε να μαγεύει όποιον είχε τύχει να τον ακούσει κάθε Παρασκευοσάββατο στο κέντρο της οικογένειας Κόζη . 

Η διαπίστωση δεν είναι μόνο των κοντινών του φίλων , αλλά και των θαμώνων ,  ότι ο Άρης Βανταράκης έχει μεγαλώσει καλλιτεχνικά , δεν είναι ποια ο "πρωτάρης" της "Παριζιάνα" . Πλέον , μπορεί να θεωρηθεί ένας ολοκληρωμένος καλλιτέχνης , χωρίς να υπολείπεται σε εφόδια και ικανότητες για να πραγματοποιήσει το όνειρο του στο χώρο της μουσικής . 

Μάλιστα  , ο πολλά υποσχόμενος Πατρινός τραγουδιστής εντός του επόμενου διαστήματος θα επιχειρήσει να πραγματοποιήσει το δισκογραφικό του ντεμπούτο , όπως μπορεί να γνωρίζει το patra gossip-news.gr .

Καλή επιτυχία να του ευχηθούμε !


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου