Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

Η οργή του Λύρα για τον Γιακουμάκη :«Ξεσκίστε τους, τα αρχι@@ια θα πάνε φυλακή»

camera

Δεν άντεξε και ξέσπασε! Ο Γιώργος Λύρας που παρακολουθεί όλες τις εξελίξεις σχετικά με την εξαφάνιση του 20χρονου Βαγγγέλη Γιακιουμάκη μέσα από ένα σκληρό μήνυμα παίρνει θέση!  

Μετά τα Κακοήθη σχόλια για τη σεξουαλική ζωή του φοιτητή που ήταν η αφορμή να ξεσπάσει και ο θείος του κάνοντας λόγο για μία κατάσταση κρεατομηχανής με εικασίες, μυθεύματα, παραμύθια και αρρωστημένα σενάρια σειρά είχε και ο Γιώργος Λύρας .

Φανερά εξοργισμένος δεν κρύβει την αγανάκτησή του για όσα λέγονται και προτρέπει τους γονείς του Βαγγέλη να παραμείνουν προσηλωμένοι στον στόχο τους και να μην νιώσουν οίκτο για τους υπευθύνους.
« Εχει χαθει ενα παληκαρι .ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ.

Άντε ρε να πάνε να γαμηθούν οι» άντρες» της πλακάς μη τους φοβάστε σας λεω, το παλληκάρι θα ζήσει και όλα αυτά τα αρχίδια  θα πάνε στην φυλακή και αφού τους αρέσουν τα κόλπα …εκεί θα το χαρουν. Κατι για ους γονείς που δεν με έχουν ανάγκη να τους το πω εγώ. Ψάξτε το παιδί σας, γαμήστε τους όλους ,βασανίστε τους ,σκιστέ τους…μετα  πάρτε αγκαλιά το αγόρι σας και όποιος το ξαναπειραξει στο σύνταγμα και κρέμασμα»

nassos blog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου