Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ !!! Τερζής , Σφακιανάκης , Βέρτης , Οικονομόπουλος , Κιάμος .... Σε πιο κατάστημα της Πάτρας εμφανίστηκαν ?


Δεν είναι ένας , αλλά εννέα επώνυμοι καλλιτέχνες που εμφανίστηκαν σε κεντρικό cafe - bar Πάτρας , έστω και με την βοήθεια photoshop !

Δεν αναφερόμαστε για κάποια από τις συνηθισμένες live εμφανίσεις των κέντρων διασκέδασης , αλλά για μια απλή βόλτα . 

Όσοι έδωσαν το παρών Σαββατόβραδο στο "Δημαρχείο" cafe - bar , πραγματικά έτριβαν τα μάτια τους με τους celebrity καλεσμένους . Τα πιο αναγνωρίσιμα ονόματα της εγχώριας δισκογραφίας ( Τερζής , Σφακιανάκης , Βέρτης , Οικονομόπουλος , Κιάμος , Τσαλίκης , Αργυρός , Βανδή , Στικούδη ) δεν θα μπορούσαν να χάσουν με τίποτα την karaoke βραδιά .

Στο σημείο αυτό , οφείλουμε να ...βγάλουμε το καπέλο στην διεύθυνση του καταστήματος , με τους Ανδρέα Σέρρο - Χάρη Καρκούλια να ... φοράνε τα γυαλιά σε πολλούς άλλους ανταγωνιστές της πιάτσας . Γιατί ισχυριζόμαστε κάτι τέτοιο ? Μα γιατί πριν μερικούς μήνες ανέλαβαν την τύχη ενός καταστήματος που βρισκόταν σε οριακό σημείο , και μέσω της σωστής στρατηγικής που ακολούθησαν έφθασαν σταδιακά στην καθιέρωση . Το ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ σε καθημερινή βάση αποτελεί το μόνιμο στέκι δεκάδων συμπολιτών μας , με τα Σαββατόβραδα να αποτελούν το ... κερασάκι της τούρτας .

Αυτή είναι η μοναδική αλήθεια και οφείλομε να σας την μεταφέρουμε εδώ μέσα από το patra gossip-news.gr !












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου