Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

Μόλις Τώρα : Δείτε ποια τραγουδίστρια - καλλονή ...έκλεισε στα "Αστέρια" live Πάτρας !


Τζένη Βέργη ! Πρόκειται για ένα πρόσωπο , που σίγουρα στους αναγνώστες του patra gossip-news.gr φαντάζει αρκετά οικείο , μιας και στο παρελθόν έχουμε αναφερθεί αρκετές φορές σε αυτήν !

Το όνομα της επανέρχεται στο προσκήνιο του νυχτερινού γίγνεσθαι της Πάτρας , μιας και οι έγκυρες πηγές πληροφόρησης του patra gossip-news.gr , την θέλουν να έχει "κλειδώσει" η συνεργασία της με πασίγνωστο κέντρο διασκέδασης . Συγκεκριμένα , πρόκειται για τα "Αστέρια" Live , η διεύθυνση του οποίου κατά τις τελευταίες ώρες κινήθηκε κάτω από άκρα μυστικότητα , με το όλο ...deal να επισημοποιείται κατά την σημερινή ημέρα .

Σίγουρα ο πήχης του καλλιτεχνικού σχήματος - φυσικά του κέντρου που διεθύνει ο Μιλτιάδης Ανδριόπουλος - ανεβαίνει "level" , με την Τζένη Βεργή ήδη να έχει αποδείξει για το τι είναι ικανή , τόσο μέσα από τις συνεργασίες που είχε στην Θεσσαλονίκη , αλλά κυρίως κατά το πρόσφατο πέρασμα της δίπλα στον Κωνσταντίνο Αργυρό και το "Posidonio" music hall . 

Δεν τίθεται η παραμικρή αμφιβολία πως πρόκειται για μια τραγουδίστρια η οποία με το που βγει πάνω στην πίστα , σε παρακινεί με το όλο φανερό "πακέτο" που διαθέτει , ώστε τα μάτια σου να παραμείνουν προσκολλημένα πάνω της για αρκετές ώρες .

Για πάρτε μια πολύ μικρή γεύση από βίντεο που αλιεύσαμε από την προσωπική της σελίδα στο facebook :  Εδώ










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου