Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014

Η Μελέτη μεταμφιέστηκε και έκανε πιάτσα στην Συγγρού ....


Πιο βαριά και από την καλογερική έχει καταντήσει η παρουσίαση για την Ελεονώρα Μελέτη, αφού η παρουσιάστρια ακόμα και ιερόδουλη αναγκάστηκε να γίνει για τις ανάγκες της νέας της εκπομπής: «η λέξη κωλώνω δεν υπάρχει στο λεξιλόγιο μου. Μεταμφιέστηκα λοιπόν και έκανα πιάτσα στη Συγγρού. Δε με αναγνώρισε κανείς. Είναι πάρα πολύ εύκολο να χαρακτηρίσεις μια γυναίκα πόρνη αλλά πολύ δύσκολο να ακούσεις τη δική της σκέψη» αναφέρει η Ελεονώρα.

Η παρουσιάστρια εξομολογείται πως δασκαλεύτηκε για να μάθει πως πρέπει να συμπεριφερθεί στον υποψήφιο πελάτη : «υπάρχει ειδική γλώσσα που χρησιμοποιείται για να πεις σ’ ένα υποψήφιο πελάτη πως δε θες να συνεχίσεις μαζί του»
Βαρέα και ανθυγιεινά θα έπρεπε να της κολλάνε τελικά αφού εκτός από ιερόδουλη για τις ανάγκες του ρεπορτάζ η παρουσιάστρια δοκίμασε ακόμη και ναρκωτικά: «πρώτη φορά στα 36 μου δοκίμασα ναρκωτικά. Έχω βρεθεί άπειρες φορές σε παρέες που έχουν κάνει αλλά ποτέ δε μπήκα στον πειρασμό. Όλο αυτό μου προκαλεί θλίψη και οίκτο γι αυτόν που το κάνει»
Εκτός βέβαια αν γίνεται για χάρη της τηλεθέασης..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου