Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014

Ο νεαρός που φωτογραφίζεται με σέξι πόζες μπροστά από το άγαλμα του Παλαιών Πατρών Γερμανού - ΦΩΤΟ


Το άγαλμα του Παλιών Πατρών Γερμανού αποτέλεσε το «θέμα» σε μία από τις φωτογραφήσεις γνωστού νεαρού Πατρινού από το χώρο της show bizz. Και αυτό γιατί σε μία από τις πολύ συχνές επισκέψεις του στην Πάτρα, τον τόπο καταγωγής του, επέλεξε το συγκεκριμένο σημείο προκειμένου εκεί να τον απαθανατίσει ο φωτογραφικός φακός.

Και φυσικά τις φωτογραφίες του αυτές τις μοιράστηκε αρχικά με τους φίλους του μέσω του προφίλ του στο facebook αλλά μετά και με άλλους αφού οι φωτογραφίες αυτές αντιγράφηκαν από αρκετούς θαυμαστές του και κυκλοφόρησαν πολύ στο διαδίκτυο! Πιο συγκεκριμένα, κυκλοφόρησαν τρεις φωτογραφίες του κ. Καρόκη, και οι τρεις ενώ ο ίδιος είναι ιμηξαπλωμένος μπροστά ακριβώς κάτω από το άγαλμα και πάνω στη βάση του, και πιο συγκεκριμένα, στο σημείο όπου γίνεται σε κάθε εορταστική εθνική επέτειο η κατάθεση στεφάνων! Οι φωτογραφίες του έγιναν αμέσως ανάρπαστες προκαλώντας αμέτρητα like και σχόλια από διαδικτυακούς του φίλους. Βέβαια δεν έλειψαν και οι αντιδράσεις από ορισμένους που υποστήριξαν την άποψη ότι χώροι ιστορικής σημασίας και δη, αγάλματα ηρώων, δεν πρέπει να προσφέρονται για φωτογραφήσεις lifestyle. Βέβαια, είναι θέμα προσωπικής αντίληψης και άποψης. Σημασία έχει πάντως, ότι οι φωτογραφίες έκαναν διαφορά...

Ο Θάνος Καρόκης είναι ένα από τα ανερχόμενα ταλέντα στο χώρο της μόδας και του styling, ενώ διαθέτει και ιστοσελίδα μόδας και gossip, με μεγάλη επισκεψιμότητα. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πάτρα, αλλά οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις τον έχουν αναγκάσει να μένει και στην Πάτρα αλλά και στην Αθήνα. Εμφανίζεται και σε νυχτερινά κλαμπ προκαλώντας αίσθηση με τις ενδυματολογικές του επιλογές. Συνηθίζει ωστόσο να φωτογραφίζεται είτε μόνος, είτε με γνωστά ονόματα της σόου μπιζ και το προφίλ του στο facebook γίνεται το... «έλα να δεις» κάθε φορά που ανεβάζει κάποια φωτογραφία του. Όπως άλλωστε έγινε και με τις συγκεκριμένες φωτογραφίες του, στο άγαλμα του Παλαιών Πατρών Γερμανού!

flamiskonstantinos.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου