Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

Γιατί το YMCA έχει στυλ και δεν λειτουργεί ... χύμα και στο κύμα !


Σας τα είχαμε γράψει και προτού ανοίξει το κατάστημα , πριν ακόμη παρουσιαστεί μπροστά στο κοινό της Πάτρας !

Το μοναδικό gay - friendly club της πόλης ... δεν άνοιξε έτσι για να πει ότι ανοίγει . Σκοπός του καταστηματάρχη , Κώστα Αβραμόπουλου , είναι να παρουσιάσει έργο στον τομέα της νυχτερινής διασκέδασης και να μην κοροϊδεύει τους Πατρινούς με τα συνηθισμένα κοσμικά event που τρώμε στη μάπα συνεχώς το τελευταίο χρονικό διάστημα . Άλλωστε , έχουν τελειώσει προ πολλού τα χρόνια εκείνα που έβγαζε χρήματα ακόμη και ο κάθε άσχετος με το αντικείμενο . Ο κοσμάκης για να μπει στη διαδικασία να σε τιμήσει με την παρουσία του , επιβάλλεται πρωτίστως να δει κάτι το διαφορετικό , το εναλλακτικό , ότι η λειτουργία του χ-ψ καταστήματος βασίζεται πάνω σε μια συγκεκριμένη θεματολογία , σε ένα project  .

Αυτό επιτυγχάνεται μέχρι στιγμής στο YMCA  , το οποίο για ακόμη μια βδομάδα μας έχει ετοιμάσει μεγάλες εκπλήξεις . 

Συγκεκριμένα , αυτή τη Πέμπτη , 16 Οκτωβρίου , έρχεται το ... σκοτεινό "The Dark Room Party!" Τα φώτα χαμηλώνουν, τα κεριά ανάβουν και οι αισθήσεις παίζουν ανατρεπτικά παιχνίδια υπό τους ήχους εναλλακτικής μουσικής! Το YMCA μετατρέπεται σε ένα σκοτεινό δωμάτιο και σας προκαλεί να εξερευνήσετε τα όρια σας.

Η συνέχεια έπεται ακόμη πιο συναρπαστική , όπου αυτό το Σάββατο το Ymca Dancefloor εγγυάται και πάλι τη ξέφρενη διασκέδαση σας! Τι κοινό μπορεί να έχει η ανεπανάληπτη σόουγουμαν των 60's με την εκκεντρική τραγουδίστρια που έκανε παγκόσμια αίσθηση στα 80's?


Η ΡΕΝΑ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΥ συναντά την Cyndi Lauper σε ένα ανεπανάληπτο drag show από τον καταξιωμένο performer Νικόλα Μαρκάκη.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου