Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014

ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ !!! Μόλις "έκλεισε" η εμφάνιση της Κατερίνας Στανίση σε .... gay-friendly club της ΄Πάτρας !


Για ακόμη μια βδομάδα που θα ασχοληθούμε εκ νέου με τα τεκταινόμενα του YMCA !

Το μοναδικό gay - friendly club της Πάτρας , μέχρι στιγμής κάνει την απόλυτη διαφορά στη νυχτερινή πιάτσα ... Και αυτό ανταποκρίνεται στις πράξεις της διεύθυνσης του . Όχι λόγια , αλλά αποδείξεις μόνο μέσω πράξεων . 

Λίγες μόνο ώρες για να φτάσει η βραδιά της Πέμπτης , με ακόμη ένα "Σκοτεινό Δωμάτιο" να έχει την τιμητική του . Πάντως , η όλη συζήτηση που ακούγεται τις τελευταίες ώρες στα πιο πολυσύχναστα στέκια της πόλης , βρίσκει ανταπόκριση στο βράδυ του Σαββάτου . Το μοναδικό και άκρως εκκεντρικό show από τον Νικόλα Μαρκάκη , αναμένεται να συναντήσει την Κατερίνα Στανίση . Ναι λοιπόν , πολύ καλά ακούσατε Φυσικά , μιλάμε για μια από τις σπουδαιότερες παρουσίες του λαϊκού πενταγράμμου της χώρας , όπου και μόνο αυτό το στοιχείο μας διαβεβαιώνει το τι έχει να γίνει .





Νομίζεται πως κάπου εδώ τελειώσαμε ? Φυσικά και όχι . Τώρα που το σκεφτόμαστε καλύτερα το όλο θέμα ... Και πως τα περιοριστούμε μόνο στα παραπάνω events , όταν τα καλύτερα έρχονται στις 15 Νοεμβρίου . Η είδηση του από κοινού show που θα απολαύσουμε από την Βερόνικα και την Ελίνα Μπεκάκου ήδη έχει διαρρεύσει παντού , αποτελώντας μάλιστα "πρώτο θέμα" και στην εφημερίδα , "Match" της Αχαΐας . Για το τελευταίο φύλλο της Δευτέρας που κυκλοφόρησε σας μιλάμε !




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου