Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014

Δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας! Δείτε σκηνικά που έχουν ετοιμάσει απόψε στο μοναδικό gay-friendly club της Πάτρας !


Έφτασε η ώρα που πολλοί από εσάς περιμένατε με τόση ανυπομονησία !

Για ακόμη μια φορά που το YMCA επανέρχεται στο προσκήνιο της νυχτερινής διασκέδασης της Πάτρας , χωρίς να αντιγράφει κανέναν άλλον ανταγωνιστή του . Στην ουσία εδώ που τα λέμε , δεν έχει ανταγωνιστές σε όλο αυτό το εναλλακτικό προφίλ που έχει υιοθετήσει . Θα λέγαμε πως παίζει μπάλα μόνο του . Αυτή είναι η μοναδική αλήθεια και οφείλουμε να σας την μεταφέρουμε . Το μοναδικό gay - friendly club της πόλης μέχρι στιγμής ακολουθεί ένα άψογο πλάνο σε πλαίσιο επικοινωνιακού τομέα . Αυτό επιτυγχάνεται μέσω των κοσμικών εκδηλώσεων που υλοποιούνται σε εβδομαδιαία βάση , με τα πιο δημοφιλή διαδικτυακά portal να αναφέρονται αρκετά συχνά στην θεματολογία των project . 

Αυτό αναμένεται να συμβεί και κατά την διάρκεια της αποψινής βραδιάς , όπου τα πάντα θα ξεκινήσουν μέσω του παρακάτω κουίζ που θα σας θέσουμε μόλις τώρα : "Τι κοινό μπορεί να έχει η ανεπανάληπτη σόουγουμαν των 60's με την εκκεντρική τραγουδίστρια που έκανε παγκόσμια αίσθηση στα 80's?"

Η ΡΕΝΑ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΥ συναντά την Cyndi Lauper σε ένα ανεπανάληπτο drag show από τον καταξιωμένο performer Νικόλα Μαρκάκη.

Για να λυθούν εξολοκλήρου όλες οι απορίες σας , τότε δεν έχετε παρά να περάσετε για ένα ποτό απόψε το βράδυ στο YMCA . Δεν θα το μετανιώσετε .... Αυτό να το θυμάστε παιδιά !







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου