Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2014

Αυτή και αν ήταν ΑΝΑΤΡΟΠΗ - ΕΔΩ η μοναδική ΑΛΗΘΕΙΑ για το COCOS club !!!


Η αλήθεια είναι πως κατά τις τελευταίες ημέρες έχει αναπτυχθεί μια απίστευτη παραφιλολογία όσον αφορά την τύχη του Cocos club !

Ο καθένας λέει το μακρύ και το κοντό του . Για να μην σας πιάνουν αδιάβαστους και σας πλασάρουν στοιχεία και δεδομένα που δεν ισχύουν , φυσικά για εξυπηρέτηση δικών τους συμφερόντων και μόνο , το patra gossip-news.gr γνωρίζει πολύ καλά στο τι έχει γίνει . Το διασταυρωμένο ρεπορτάζ του blog μας κάνει λόγο για μια εξέλιξη που κανένας μας δεν περίμενε . Το Cocos club θα ανοίξει εντός λίγων ημερών εκ νέου τις πύλες του , αλλά όχι σαν COCOS . Η ταμπέλα έξω από το κατάστημα θα αναγράφει ... ΑΠΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ . Ναι λοιπόν , πολύ καλά ακούσατε !

Μιλάμε για καθολική διαφοροποίηση του όλου προφίλ που για τόσα χρόνια είχαμε συνηθίσει , με το στοιχείο του ελληνάδικου να ανέρχεται στο προσκήνιο . Ποιοι μπορεί να "κρύβονται" πίσω από όλο αυτό το θαρραλέο εγχείρημα ... ? Το γνωστό δίδυμο των Κώστα Σακκή - Γιώργου Κολλιόπουλου , με τις φήμες να θέλουν και την οικογένεια Κόζη να αποτελεί το ... κερασάκι της τούρτας !



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου