Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

"Αγριεύει" το όλο θέμα για το YMCA club - Καταστάσεις "Σόδομα" και "Γόμορα" κατά το εναρκτήριο λάκτισμα !


Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες εσωτερικής ανακαίνισης και "φρεσκαρίσματος" για το μοναδικό friendly club της Πάτρας !


Τα πάντα πρέπει να είναι πανέτοιμα στην προκαθορισμένη χρονολογική ημερομηνία , αφού ο χρόνος μετράει αντίστροφα για το grand opening . Οι πόρτες του YMCA club θα ανοίξουν για πρώτη φορά κατά την φετινή χειμερινή σεζόν την ερχόμενη Παρασκευή 3 Οκτωβρίου , σε ένα μοναδικό χορευτικό show . Το δίδυμο των Avrillio και της Gabbie , μας υπόσχονται να δουν τα μάτια μας .. πράγματα και θαύματα . 

Πάντως , το "ζουμί" της όλης υπόθεσης θα το συναντήσετε την αμέσως επόμενη ημέρα . Η απόλυτη σκανδαλιστική παρουσία της Veronica , αναμένεται να κλέψει όλες τις εντυπώσεις . Μιλάμε για μια από τις πιο προκλητικές γυναικείες performer της χώρας , την οποία μάλιστα είχαμε απολαύσει και πέρσι . Η ίδια γνωρίζει πάρα πολύ καλά σε τι χώρο αναμένεται να βρεθεί το βράδυ του ερχόμενου Σαββάτου , εξέλιξη που την χαροποιεί ιδιαίτερα . Το μόνο που μπορούμε να σας εκμυστηρευτούμε , είναι πως το κορίτσι μας θα παίξει μουσική στα decks φορώντας τα απαραίτητα μόνο ρούχα . Μη σας πούμε και τελείως "τσίτσιδη" !Κάθε λόγο να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση έχει και ο καταστηματάρχης Κώστας Αβραμόπουλος , βλέποντας πως η αρχική ζήτηση που ακούγεται στην νυχτερινή πιάτσα της πόλης για το κατάστημα του , μέχρι στιγμής είναι αρκετά ελπιδοφόρα . 

Αυτά προς στιγμής . Τα υπόλοιπα από κοντά !




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου