Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014

Τους πήρε τα σώβρακα κανονικά ο Κώστας Μπερτάκης - Μαζωνάκης , Πάολα και Παντελίδης μαζί φέτος στην πίστα του Teatro - Όλο το παρασκήνιο της συμφωνίας !


Αυτή η είδηση ταρακούνησε την νυχτερινή Αθήνα. Άλλη μια συνεργασία έρχεται να προκαλέσει ενθουσιασμό στους θαυμαστές των τριών καλλιτεχνών και σε δύσκολους καιρούς για μεγάλα σχήματα ο Κώστας Μπερτάκης κάνει και πάλι την ανατροπή.
 
Κάτω από άκρα μυστικότητα τις τελευταίες δέκα μέρες ο γνωστός επιχειρηματίας είχε ραντεβού με τον Γιώργο Μαζωνάκη και τον στενό του συνεργάτη Δημήτρη Χατζόπουλο, όσο και την Πάολα αλλά και τον Φώτη Ζογλοπίτη. Αφού λύθηκαν όλες οι λεπτομέρειες ( κυρίως προγραμματικές αλλά και το πότε θα ξεκινήσει το σχήμα) έμενε να πάρει και το πράσινο φως για τον Παντελή Παντελίδη να προστεθεί στο σχήμα και να το δυναμώσει ακόμη περισσότερο. Ο Παντελής αμέσως είπε το ναι και επιστρέφει και πάλι στο νυχτερινό κέντρο που " ανδρώθηκε" επαγγελματικά και έχει ζήσει μοναδικές στιγμές. Με την Πάολα έχει συνεργαστεί δύο φορές με μεγάλη επιτυχία και με τον Γιώργο Μαζωνάκη για πρώτη φορά θα συνυπάρξουν σε σχήμα. Τι εκπλήξεις ετοιμάζουν θα το μάθουμε εν καιρό. Πρόκειται για μια ανατρεπτική κίνηση στην σκακιέρα της νύχτας και αυτό δε το περίμενε κανείς μιας και όλοι έγραφαν ότι ο Παντελής θα βρεθεί στο Fantasia. Η είδηση αυτή έγινε πρώτο θέμα στα blogs αλλά και στην εκπομπή Καλοκαίρι Παντού στον Alpha.
πηγή : newspistol.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου