Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

«Μάγκας» με τα όλα του ο Νικόλας ! SOLD OUT η χθεσινοβραδινή εμφάνιση του "δικού" μας Ρωμανού στο "Απλά - Ελληνικά" !


Οι προβλέψεις και τα στοιχήματα που υπήρχαν όλο το προηγούμενο διάστημα που ακολούθησε , έπεσαν μέσα με τον πιο καταφατικό και ρεαλιστικό τρόπο !


Πρώτο το patra gossip-news.gr δεν είχε διστάσει να μιλήσει για μια SOLD OUT εμφάνιση του Νίκου Ρωμανού στο "Απλά Ελληνικά" ! Το αποτέλεσμα της χθεσινής βραδιάς μας δικαίωσε , αποδεικνύοντας στους αναγνώστες μας πως δεν γράφαμε "μπούρδες" . Διατηρώντας το αυθεντικό στυλ που τον έχει χρίσει ως τον απόλυτο καλλιτεχνικό "Πρίγκιπα" της Βορείου Ελλάδας , ο Νικόλας κατάφερε να φέρει κυριολεκτικά "τούμπα" ένα ολόκληρο μαγαζί . Και τι μαγαζί . Μιλάμε για ένα από τα πιο δημοφιλή και πολυσύχναστα νυχτερινά στέκια στην Αθήνα , με τον καταστηματάρχη - τον Νίκο Καψάλη- να μένει και αυτός έκπληκτος από όλο αυτό που έβλεπε . Δηλαδή , έβλεπε μπροστά του έναν πραγματικό καλλιτέχνη star , με όλη την σημασία της λέξης , που γνωρίζει αυτό που θέλει ο παλμός του κόσμου . Οι συνεργάτες μας από την Αθήνα μας πληροφορούν πως δεκάδες άλλοι τραγουδιστές "φίρμες" , καθώς και επώνυμοι έδωσαν το παρών , ξεχωρίζοντας τον Στάθη Ξένο που δεν θα μπορούσε να λείπει από το πλευρό του κολλητού του , αλλά και ο Κώστας Δόξας.


Για την όλη ιστορία , το όλο γλέντι κράτησε μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες , όπως μπορείτε να δείτε από τις αποκλειστικές φωτογραφίες που μόλις έφτασαν στα χέρια μας .

Χθες στο "Απλά Ελληνικά" ήταν μόνο η αρχή . Τα καλύτερα έρχονται . Αυτό να το θυμάστε !



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου