Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

Η κατάντια της τηλεόρασης: Έκαναν διευθυντή προγράμματος στο κανάλι Ε τον πρώην manager της Τζούλιας!!!


Κάτι δεν πάει καλά…Σίγουρα γιατί με αυτά που μαθαίνουμε στο τέλος δεν θα μας φανεί περίεργο αν η Πετρούλα παρουσιάσει το κεντρικό δελτίο στο Mega! Εκεί στο κανάλι Ε μάλλον το «αφεντικό τρελάθηκε». Δεν εξηγείται αλλιώς αυτό που έμαθα! 

Ο Μάνος Φουρθιώτης, ο manager που έσερνε η Τζούλια μαζί της, αυτός που κανόνιζε τα ραντεβού της, αυτός που αμείφθηκε πλουσιοπάροχα απο τον Σειρηνάκη για τη συμφωνία με τις ταινίες είναι πλέον διευθυντής. Ναι. Από τότε που τα σπασε με την Τζούλια-γιατί άραγε; Λέτε να ήταν τα ευρώ;- άλλαξε καριέρα! Τι έκανε; Αυτό που πάντα λαχταρούσε. Από την εποχή που και καλά ρεπόρτερ στην Τατιάννα Στεφανίδου ονειρευόταν να κάνει. Να παρουσιάσει δική του εκπομπή. ! Λεφτά μπορεί να μην υπάρχουν,  αλλά ο Μένιος έχει πάντα τον τρόπο…Ποιος να είναι άραγε;
Όπως και να χει το μικροκαμωμένο αυτό αγόρι τα πήγαινε καλά με τη διοίκηση καθώς έφερνε πελατεία. Έτσι ένιωθε ήδη ένας σταρ με συμπεριφορά…αλαζονική. Στους διαδρόμους περπατούσε λες και ήταν ο Λάρυ Κινγκ ενώ η σχέση τους με τους δημοσιογράφους ήταν ανύπαρκτη! Υφάκι, στυλάκι και χαϊλίκι ο τύπος… Μέχρι που ήρθε και η προαγωγή! Πρόσφατα του ανέθεσαν τον ρόλο του διευθυντή προγράμματος! Αυτά είναι γούστα!!!Σε μια περίοδο που ο χώρος των ΜΜΕ βιώνει στο πετσί του τις επιπτώσεις της οικονομικής λαίλαπας , ο Μένιος έγινε διευθυντής και μάλιστα με λόγο. Δηλαδή μου λέτε ότι ο Άκης Παυλόπουλος θα καθίσει στο ίδιο τραπέζι με τον Φουρθιώτη και θα ακούσει τις εντολές του; Θα τρελαθώ εντελώς! Μαθαίνω δε πώς το αγόρι έχει λόγο και στις απολύσεις και οι υπάλληλοι μόλις τον βλέπουν αλλάζουν πορεία…Αφήστε που σε κάθε ζόρικη ερώτηση βάζει μπροστά τον Βρυώνη…ο οποίος δεν προλαβαίνει από τα τηλεφωνήματα ούτε για κατούρημα να πάει ο χριστιανός!!!!

πηγή : nassos - blog



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου