Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014

Τα πάντα πανέτοιμα για την επίσημη πρεμιέρα - Από αυτή την Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου τα ΑΣΤΕΡΙΑ LIVE ρίχνονται στη ... μάχη της νυχτερινής διασκέδασης - Ποιος από φέτος αναλαμβάνει στην επιχείρηση το ρόλο του γενικού ... " νταραβεριτζή" !


Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για την μεγάλη πρεμιέρα ....

Για αυτή την Πέμπτη , 11 Σεπτεμβρίου , καθορίστηκε το εναρκτήριο λάκτισμα για το νυχτερινό κέντρο που διευθύνει ο Μιλτιάδης Ανδριόπουλος . Τα ΑΣΤΕΡΙΑ LIVE σας υπόσχονται για ακόμη μια χειμερινή σεζόν πως η ποιότητα της προσφερόμενης νυχτερινής διασκέδασης θα διατηρηθεί στο ακέραιο . Η διεύθυνση του κέντρου σε συνεννόηση με τον γενικό επιμελητή του καλλιτεχνικού σχήματος , Δημήτρη Βρεττό , προχώρησαν στην επιλογή των πρόσωπόν εκείνων που θα στελεχώσουν το σχήμα . 

Λοιπόν , έχουμε και λέμε :

Άντρες : Σπύρος Πανταζόπουλος , Σάκης Καντάς , Στέφανος Στεφανόπουλος , Χρήστος Μικές 

Γυναίκες : Έλενα Μπάση , Σοφία Κετικίδου , Τζένη Μάκραμ , Ελισάβετ , Κωνσταντίνα Καρβουνιάρη , Βάσια Ντέκα 

Οι πολύωρες πρόβες συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό , προκειμένου το τελικό αποτέλεσμα της επίσημης πρεμιέρας να σας αφήσει τις καλύτερες δυνατές εντυπώσεις !

Για το τέλος σας φυλάμε ακόμη μια έκπληξη . Πρόκειται για ένα πρόσωπο που από φέτος θα αναλάβει ρόλο γενικού ..."νταραβεριτζή" μέσα στο μαγαζί . Σε λίγες ώρες θα επανέρθουμε με ανανεωμένο ρεπορτάζ "φωτιά" , όπου θα πολύ-συζητηθεί η συγκεκριμένη κίνηση "ματ" !




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου