Δευτέρα 9 Ιουνίου 2014

Πέννυ Σταθάκη : Το διαχρονικό sexy που τόσο πολύ μας είχε λείψει - Δείτε τι εννοούμε !



Η φράση που συνηθίζει να χρησιμοποιεί ο σοφός λαός , πως ..."μια εικόνα , ίσον με χίλιες λέξεις" ... ταιριάζει ...'γάντι" στην περίπτωση της Πέννυς Σταθάκη !

Το blog του patra gossip-news.gr ύστερα από φωτογραφικό υλικό - αποκαλυπτικού περιεχομένου- που έπεσε στα δαιμόνια χέρια μας , έλαβε την αφορμή για το παρακάτω αφιέρωμα , γυρνώντας το χρόνο στο παρελθόν , αναπολώντας το διαχρονικό sexy στοιχείο , το οποίο σήμερα έχει αντικατασταθεί από το χύμα , το χυδαίο και το φθηνό ... χωρίς να μπορεί σε τίποτα να συγκριθεί με τις original και διαχρονικές star των περασμένων χρόνων . Συγκεκριμένα ,  .."τσακώσαμε" την γοητευτική ηθοποιό να λιάζεται στην παραλία , φυσικά με τις ....ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ να μην λείπουν . Η μόνη αλήθεια είναι πως η πληθωρική ηθοποιό συνεχίζει το μοτίβο των toplesss εμφανίσεων , με την τελευταία περίπτωση να ξεφεύγει από τα στενά πλαίσια της ανθρωπινής φαντασίας , αφού το string μαγιό που λανσάρε ήταν πραγματικά το κάτι άλλο ,  ξανά-ζωντανεύοντας στο νου μας αντίστοιχες πόζες κορυφαίων θρύλων των προηγούμενων χρόνων , που ακόμη και σήμερα συνεχίζουν να αποτελούν σημείο αναφοράς . 

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ....









Πάντως , το παρακάτω flash-back που αποφάσισε να πραγματοποιήσει το blog μας ...... αναμένεται να τοποθετήσει τα πράγματα στην σωστή τους βάση .

Η πιο τρανή απόδειξη είναι αναμφίβολα οι παρακάτω γυμνές φωτογραφίες της μεγάλης μας εθνικής σταρ , της Αλίκης Βουγουκλάκη να .... κυμαίνονται πολύ μπροστά με βάση την τότε εποχή τους . Πάρτε μια πολύ μικρή γεύση περί των λεγομένων μας ...


Φυσικά , η σχετική λίστα έχει και συνέχεια ....


Το 1985 η Ζωή Λάσκαρη ήταν 41 χρονών, φωτογραφίζεται γυμνή για το Playboy και γίνεται η πρώτη Ελληνίδα που ποζάρει με αδαμιαία περιβολή για το γνωστό περιοδικό. Οι φήμες έλεγαν τότε ότι πήρε 15 εκκατομύρια δραχμές. Το τεύχος κυκλοφορεί τον Οκτώβριο προκαλώντας την οργή των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας επειδή φωτογραφήθηκε σε αρχαιολογικό χώρο χωρίς την άδεια των αρχών.
Η ίδια η Ζωή θα απαντήσει « Δεν πήρα δραχμή από το Playboy γιατί δεν υπήρχε χρηματικό ποσό να με καλύπτει. Απλά ζήτησα όλα τα μέσα για να γίνει η φωτογράφηση όσο καλύτερα γινόταν. Στοίχισε πολλά εκκατομύρια για το κότερο που νοικιάσαμε για να ταξιδέψουμε στη Μύκονο και στη Δήλο. Και το Playboy έσπασε ρεκόρ πωλήσεων, που μέχρι σήμερα δεν το έχει ξεπεράσει».

Για περισσότερα : Εδώ


Madonna-22

Αν κάποιο πρόσωπο της showbiz μπορεί να ισχυριστεί ότι τα έχει κάνει όλα, αυτή είναι η Madonna! Γι” αυτό και επαξίως έχει κερδίσει τον τίτλο της «βασίλισσας της pop», εδώ και δεκαετίες, και σήμερα η «βασίλισσα» γιορτάζει τα 55α γενέθλιά της. 

Για περισσότερα : Εδώ


Ο φωτογράφος, ενθουσιασμένος από το βεληνεκές της Monroe, θυμάται την απίστευτη ικανότητα της να «δίνει σχήμα και φως στο πρόσωπο και στο σώμα της. Είχε Είχε απίστευτα καλή σχέση με το φακό και ήξερε τι απαθανάτιζε κάθε στιγμή η φωτογραφική μηχανή.Αν της έδινες ένα φουλάρι ήξερε πως να παίξει με αυτό όπως ένα παιδί ήξερε να παίζει με τα παιχνίδια του. Αν της έδινες ένα μπικίνι ήξερε ακριβώς την κατάλληλη στιγμή να το βγάλει κι όταν το έκανε».

Καταλήγει μάλιστα, πως η ξανθιά σεξοβόμβα με αυτόν τον τρόπο κατάφερνε να «σβήνει» ακόμα και την Liz Taylor απ όλα τα εξώφυλλα!

Κάντε κλικ στις φωτογραφίες και απολαύστε την - Εδώ


Υπάρχει άραγε άντρας στον πλανήτη που να μην του αρέσει η Μόνικα Μπελούτσι; Μπορεί και όχι! Το μόνο σίγουρο είναι πως η Μόνικα είναι σέξι σε κάθε της βήμα και με την κάθε της στιλιστική επιλογή αναδεικνύει τις ζουμερές της καμπύλες! Κλέψε τα μυστικά του λουκ της!

Μόνικα Μπελούτσι. Ένα όνομα, μια (sexy) ιστορία στο σινεμά.
Η Ιταλίδα ηθοποιός είναι από τις πιο «καυτές» ηθοποιούς το σεξ απίλ της ξεχειλίζει και οι πλούσιες καμπύλες της μαγνητίζουν ακόμα και τώρα που μεγάλωσε.
Όπως και να'χει, Μόνικα είναι μόνο μία και έχει εκατομμύρια θαυμαστές παγκοσμίως που πίνουν νερό στο όνομά της, ιδρώνουν σε κάθε της εμφάνιση και περιμένουν πως και πως μια νέα της ταινία που θα περιέχει έστω και μία ερωτική σκηνή για να την θαυμάσουν.

Για περισσότερα : Εδώ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου