Τρίτη 1 Απριλίου 2014

D'espresso BAR : Η νέα μόδα του .... «καφές στο χέρι» που κατακλύζει την Πάτρα !


Καλώς ή κακώς, η συσκευασία των Starbucks για τους take-away καφέδες έχει γίνει κάτι σαν trademark στην εποχή μας, καθώς ο σχεδιασμός των χάρτινων πακέτων τους με το χαρακτηριστικό καφέ περιτύλιγμα στη μέση είναι κάτι παραπάνω από αναγνωρίσιμος σε όλους. Και εξαιρετικά πρακτικός, επίσης.

Κατά καιρούς και πιο συγκεκριμένα τα δύο τελευταία χρόνο σε εντατικότερο βαθμό , δεκάδες είναι οι επιχειρηματίες εκείνοι που επιλέγουν να επενδύσουν τόσο χρόνο όσο και χρήματα , στο λεγόμενο ... "καφές στο χέρι" . Σήμερα μέσα από το blog του patra gossipnews.gr επιλέξαμε να αναφερθούμε στην αξιοσημείωτη περίπτωση του "D ESPRESSO bar" , το οποίο τείνει να εξελιχθεί σε πραγματική μόδα για την πόλη της Πάτρας . Η όλη αρχική ιδέα γεννήθηκε το 2008 , από τρία αδέρφια . Οι Σπύρος - Λεωνίδας και Βασίλης ξεκίνησαν το όλο καινοτομικό project χωρίς φυσικά να γνωρίζουν από τα πρώτα τους βήματα για την εξέλιξη της πορείας που θα ακολουθήσει . Έξι ολόκληρα χρόνια αργότερα , με τα σημερινά δεδομένα να έχουν μεταβληθεί κατά ριζικό βαθμό σε σχέση με το κοντινό παρελθόν . Μπορεί ο βασικός κορμός να εμπεριέχεται στο κεντρικό κατάστημα που βρίσκεται στην Πανεπιστημίου 190 , όμως παράλληλα υπάρχουν ακόμη τρία νέα καταστήματα ανάλογου στυλ ( Κωνσταντινουπόλεως - Νοταρά 37 - Ανθείας 157) με ακόμη ένα να ακολουθεί κατά το προσεχές μέλλον !

Η πολιτική του φρανσαίζ προέκυψε στην πορεία , με το D ESPRESSO BAR να ξεχωρίζει από τους άμεσους ανταγωνιστές του σε τρία σημεία ..."κλειδιά" .

  1. Υψηλή ποιότητα του καφέ ( 100% Αραβικής προέλευσης )
  2. Άμεση εξυπηρέτηση του πελάτη
  3. Υιοθέτηση τιμολογιακής πολιτικής με βάση τα σημερινά οικονομικά δεδομένα  που βιώνουν όλοι οι Έλληνες ( Από 1.20 ευρώ - 1.30 η κοστολόγηση όλων των καφέδων )
Τέλος , να σας πληροφορήσουμε πως εντός σύντομου χρονικού διαστήματος θα βρίσκεται στον αέρα η ολοκαίνουργια ιστοσελίδα του D Espresso Bar , ενώ προς το παρόν έχετε την δυνατότητα να το ακολουθήσετε μέσα από την επίσημη σελίδα που διατηρεί στο facebook - Εδώ





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου