Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

Η μέθοδος του "Shockwave" με τα μάτια του Νάσου Κωταντούλα !


Σήμερα μέσα από το blog του patra gossipnews.gr , θα προσπαθήσουμε να σας αναλύσουμε τις θετικές επιπτώσεις που μπορεί να έχει κάποιος όταν χρειαστεί να εφαρμοστεί πάνω στο σώμα του , η λεγόμενη μέθοδος του "Shockwave" !

Ο κορυφαίος Πατρινός φυσικοθεραπευτής , Νάσος Κωταντούλας , ανέλαβε να μας εξηγήσει την όλη διαδικασία που συντελείται στην συγκεκριμένη περίπτωση . Shockwave θεραπεία είναι μια νέα τεχνική που χρησιμοποιείται για τη θεραπεία παθήσεων όπως ο αγκώνας αντισφαίρισης, το γόνατο άλτη η αποτιτάνωση των τενόντων ώμου (πόνος στον ώμο) και του Αχιλλείου τένοντα.

Τι συμβαίνει κατά τη διάρκεια της θεραπείας shockwave ;

Κατά τη διάρκεια της θεραπείας με Shockwave, ένα ηχητικό κύμα υψηλής έντασης αλληλεπιδρά με τους ιστούς του σώματος. Αυτό οδηγεί σε πολλαπλά ευεργετικά αποτελέσματα, όπως η ingrowth νεοαγγείωση, η αναστροφή της χρόνιας φλεγμονής, διέγερση του κολλαγόνου και διάλυση της οικοδόμηση ασβεστίου.

Οφέλη από shockwave θεραπεία:
  • Κλινικές μελέτες ποσοστό έκθεσης επιτυχίας άνω του 75%
  • Η Shockwave θεραπεία έχει άριστη σχέση κόστους - αποτελεσματικότητας
  • Μη επεμβατική λύση για χρόνιο πόνο στον ώμο σας, την πλάτη, φτέρνα, το γόνατο ή τον αγκώνα.
  • Θεραπεία με κρουστικά κύματα φέρνει η νέα τεχνολογία με την αποδεδειγμένη ιατρική δράση
  • Δεν απαιτείται αναισθησία.
  • Δεν έχει παρενέργειες.
Η συγκεκριμένη θεραπεία εφαρμόζεται πολύ συχνά στην αθλητιατρική για την επούλωση μαλακών μορίων του και την αναγεννητική επίδραση. Έτσι, ο χρόνος ανάρρωσης μετά από τραυματισμούς μπορεί να μειωθεί.

Επίσης , ένα παρά πολύ σημαντικό στοιχείο που οφείλουμε να σας αναφέρουμε , είναι ο υπερσύγχρονος ιατρικός μηχανικός εξοπλισμός που απαιτείται για την εφαρμογή της παραπάνω μεθόδου θεραπείας , με ένα πρόχειρο υπολογισμό να ανέρχεται στο ποσό των 17.000 ευρώ . Φυσικά , στην πόλη της Πάτρας μόνο το επιστημονικό κέντρο φυσικοθεραπείας του Νάσου Κωταντούλα για ακόμη μια φορά πρωτοστατεί , συμβαδίζοντας με τις εξελίξεις του μέλλοντος !














ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ : ΕΔΩ


Για ακόμη περισσότερες λεπτομέρειες , μπορείτε να ενημερωθείτε στο www.kotadoulas.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου