Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

Αποκλειστικό : Κλείδωσε η πρώτη λαϊκή γυναίκα της Παριζιάνα Live , στο πρόσωπο της Ελπίδας Αδαμίδου - Διαβάστε τι δήλωσε η ίδια στο patra gossipnews.gr !



Αυτοπροσώπως ο ιδιοκτήτης της Παριζιάνα Live , Κώστας Κόζης , αποκάλυψε στον Ηλία Τσίπα , μόλις πριν λίγες ώρες το πρόσωπο εκείνο που θα αναλάβει να επωμισθεί το βαρύ φορτίο της πρώτης λαϊκής γυναίκας του καλλιτεχνικού σχήματος ...

Έτσι λοιπόν , ύστερα από την λήξη της επιτυχημένης συνεργασίας με την Σαμπρίνα , είμαστε σε θέση να σας ανακοινώσουμε ένα νέο κεφάλαιο που ανοίγει από αυτή την Παρασκευή . Η εντυπωσιακή Θεσσαλονικιά Ελπίδα Αδαμίδου , αποδέχτηκε την πρόταση που της τέθηκε , εξέλιξη που σαφέστατα χαροποιεί και τις δυο πλευρές ! Στα όσα νυχτερινά καταστήματα έχει συνεργαστεί μέχρι σήμερα , άπαντες μιλούν για αυτήν μόνο με τα καλύτερα λόγια , ξεχωρίζοντας την αυθεντική -καθαρόαιμη λαϊκή χροιά της φωνής της , όπως και τον άψογο φιλικό χαρακτήρα που προβάλει προς τα έξω !

Το patra gossipnews.gr και πιο συγκεκριμένα ο Ηλίας Τσίπας συνομίλησαν τηλεφωνικώς μαζί της , η οποία δήλωσε πως είναι ιδιαίτερα χαρούμενη που για πρώτη φορά θα της δοθεί η δυνατότητα να εμφανιστεί μπροστά στο φιλόξενο κοινό της Πάτρας . Προσωπική της πεποίθηση παραμένει , ο εκάστοτε πελάτης που θα μπει στην διαδικασία να την επισκεφθεί , να την απολαύσει σε κάποια LIVE καλλιτεχνική της ερμηνεία , στο τέλος να του μείνει μια πολύ γλυκιά γεύση ... και κυρίως να ξεφαντώσει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες !

Τέλος , ανανεώσαμε το ραντεβού μας για την Πέμπτη , όπου η Ελπίδα Αδαμίδου θα πραγματοποιήσει την πρώτη της πρόβα στην πίστα της μικρής Γαλλίδας , με το συγκεκριμένο blog να δίνει το φυσικά το παρόν , μεταφέροντας σας καρέ - καρέ όλες τις τελευταίες εξελίξεις !!!

  • Δείτε αποκλειστικές δηλώσεις της στο Star ChannelΕΔΩ
  • Πρόσφατη αποκλειστική συνέντευξη της : ΕΔΩ
  • Η "Σαλονικιά" που αποτελεί τον ύμνο της συμπρωτεύουσας : ΕΔΩ
  • "Δεν αλλάζω" μας τραγουδάει δίπλα στον Χάρη ΑκριτίδηΕΔΩ
  • "Δόξα το θεώ" ακούγεται από τα χείλη της , το 2014 : ΕΔΩ











1 σχόλιο:

  1. Πράγματι εχει φωνή. Τραγουδάει υπεροχα. Και ειναι και απο της λιγες που τραγουδουν ακαπελα και δεν σηκώνεσαι να φυγεις.
    Εχει καταπληκτικό χαμογελο Φιλική με ολους αυτους που εχουν παει να την ακουσουν.
    Συγχαρητήρια στην θεσσαλονικια .
    Στης εύχομαι να φτασει παρα πολυ ψηλά. Και να μην χασει ποτε αυτην την αμεσότητα που εχει με τον κοσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή