Σελίδες

Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

Αποκλειστικό : Οι κινήσεις "ματ" του Παναγιώτη Βασιλειάδη που θα μεταβάλουν το χάρτη της νυχτερινής διασκέδασης της Πάτρας - Guest εμφανίσεις μεγάλων τραγουδιστών σε εβδομαδιαία βάση - Αναλυτικό ρεπορτάζ στο patra gossip news.gr !


Είναι γνωστό σε όλους μας , πως η πολύχρονη ενασχόληση του Παναγιώτη Βασιλειάδη στα νυχτερινά δρώμενα της πρωτεύουσας , και ειδικότερα στο Romeo Αθήνας  , έχουν συμβάλει καταλυτικά προκειμένου ο ίδιος να υιοθετήσει μια διαφορετική "κουλτούρα' που εφαρμόζει και στο νυχτερινό κατάστημα που διατηρεί στην πόλη της Πάτρας !

Έτσι λοιπόν , το διασταυρωμένο ρεπορτάζ του patra gossipnews.gr βρίσκεται σε θέση να σας αποκαλύψει σε πρώτη αποκλειστικότητα τις κινήσεις "ματ" που προτίθεται να πραγματοποιήσει ο πολυμήχανος επιχειρηματίας . Συγκεκριμένα αλλαγές ριζικού χαρακτήρα αναμένεται να ακολουθήσουν στο Romeo Πάτρας , με τις εβδομαδιαίες guest εμφανίσεις μεγάλων ονομάτων της εγχώριας δισκογραφίας , να αλλάζουν τον υπάρχοντα χάρτη που αναφέρεται στην νυχτερινή διασκέδασης της Αχαϊκής πρωτεύουσας . 

Ενεργό ρόλο αναμένεται να έχει και ένα από τα σπουδαιότερα διαδικτυακά portal της χώρας , με το Newspistol.gr του Χάρη Λεμπιδάκη για ακόμη μια φορά να πρωτοστατεί ... ως βασικός χορηγός επικοινωνίας 

Σύντομα εκ νέου ενημέρωση ...



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου