Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Ο Θεοδόσης εκμυστηρεύεται στο patra gossip news .gr την πηγή έμπνευσης του ολοκαίνουργιου τραγουδιού του


Θεοδόσης Κώτσης, ή απλά Θεοδόσης όπως θέλει ο ίδιος όλοι να τον γνωρίζουν, ηθοποιός και τραγουδιστής, με την πλάστιγγα να γέρνει αισθητά πιο πολύ στο τραγούδι, που το αγαπά και το υπηρετεί με κέφι και αφοσίωση , γιατί " Η ζωή σ' οδηγεί από μόνη της " και " Ότι αγαπάς το έχεις μέσα σου απ' την στιγμή που γεννιέσαι, δεν έρχεται μόνο του " όπως λέει χαρακτηριστικά.
Γνωστός σ' όλους, από την συμμετοχή του στο σίριαλ Οι στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη , Μαχαιρώματα , Κόκκινο Δωμάτιο , Τηλεμπόρα , Μαρία η άσχημη , Ελιές Θρούπιες ,  όπως και στην τηλεταινία .


( Ιδιαίτερες συστάσεις προς το Πατρινό κοινό δεν χρειάζονται αφού κατά καιρούς τον έχουμε απολαύσει στα μεγαλύτερα νυχτερινά κέντρα της πόλης . Ο ίδιος το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα πραγματοποιεί live εμφανίσεις ανά την Ελλάδα και δείχνει να απολαμβάνει απόλυτα την  επαφή που έχει με τον κόσμο . Πάμε στο σημείο αυτό να σας παρουσιάσουμε φωτογραφικό υλικό από πρόσφατες εμφανίσεις του .








<< ΘΑ ΞΑΝΑΓΥΡΗΣΩ >> τιτλοφορείται το τελευταίο του τραγούδι ( που κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό ) και από την πρώτη στιγμή μετατράπηκε στο αγαπημένο άσμα όλων των ναυτικών . Επειδή ήμασταν αρκετά περίεργοι σχετικά με την συγκεκριμένη τροπή , το Patra Gossip News .Gr επικοινώνησε μαζί . Για δείτε τι δήλωσε σχετικά μ αυτό :

Θεοδόσης Κώτσης : Ηλία να σου αναφέρω σε πρώτη φάση πως στο προαναφερόμενο τραγούδι η μουσική σύνθεση ανήκει σε μένα ενώ η στίχοι είναι του Δημήτρη Ευαγγελίου . Ο συγκεκριμένος άνθρωπος στο επάγγελμα είναι ναυτικός και για 8 ολόκληρους μήνες βρισκόταν στα καράβια με αποκλειστικό συνοδοιπόρο την θάλασσα . Έτσι λοιπόν μέσα από την προσωπική του αφήγηση  , προσπάθησα να μελοποιήσω τις φουρτούνες και τις μπόρες που είχε περάσει . Το μουσικό αποτέλεσμα ελπίζω να σας αρέσει και κυρίως να το αγαπήσει ο κόσμος .








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου